9 dic 2015, 8:00

Мляко от магазина 

  Poesía » Civil
394 0 0

 

Тази течност отнема животи,

от добро да не се пренаселят.

Не ръце, пипала на роботи

доят, а пък твърдото мелят.

 

Тази течност бяла, но черна

като кожа на крава одрана,

докога ще бъде модерна

и студени сърца не ще сгрява?

 

От тази течност, захранка на бебе,

от тази чужда беличка кръв,

питам Великия Тебе -

ще се откажеш ли пръв?

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??