13 feb 2016, 20:04

Мнение 

  Poesía » Otra
704 0 6

 

Та… чуйте, приятели, моето мнение:

Вино се прави от здрави лози.

И вино се пие при две изключения:

Когато си влюбен и когато… не си.

 

Николай Начев

© Николай Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??