26 nov 2006, 13:14

МНОГО Е КЪСНО От цикъла „ История за двама” 

  Poesía
597 0 6

 

Убиваш ли от любов
или просто така,

ако някой поиска
да е твоя съдба?

Разбираш ти отговора
на този въпрос,

когато почувстваш,
че на земята си гост.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??