24 oct 2019, 19:07

Много пъти при теб 

  Poesía » De amor, Formas orientales
755 2 0

Пуша на терасата,

една цигара много пъти...

Дръпвам и се връщам, при теб във нощта.

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??