24 окт. 2019 г., 19:07

Много пъти при теб 

  Поэзия » Любовная, Восточные формы
756 2 0

Пуша на терасата,

една цигара много пъти...

Дръпвам и се връщам, при теб във нощта.

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??