10 feb 2010, 19:52

Много съм тъжен 

  Poesía » Versos blancos
681 0 1

Много съм тъжен

и какво от това?

Пуснах си брада

и вече не спя в тъга...

© Илия Кузев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??