Feb 10, 2010, 7:52 PM

Много съм тъжен 

  Poetry » White poetry
680 0 1

Много съм тъжен

и какво от това?

Пуснах си брада

и вече не спя в тъга...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??