Южен вятър ли си всеки ден?
Ти открадна ми душата!
Мислиш ли понякога за мен?
Вярваш ли във чудесата?
Пътят ли в нощта изгуби пак?
Той, дъждът, изми следите.
Мога ли да ти изпратя знак?
Закъснели ли са ни мечтите?
Късно ли е вече за любов?
Плаче ли нощта самотна?
Всеки порив ли е нов,
щом тъгата е бездомна?
Ще ти пратя стихове.
Много, много те обичам!
Подари ми твоето сърце!
Аз в любов ще ти се вричам.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados