Dec 24, 2023, 11:14 AM

Много те обичам 

  Poetry
109 0 0

    

     Много те обичам

 

Южен вятър ли си всеки ден?

Ти открадна ми душата!

Мислиш ли понякога за мен?

Вярваш ли във чудесата?

 

Пътят ли в нощта изгуби пак?

Той, дъждът, изми следите.

Мога ли да ти изпратя знак?

Закъснели ли са ни мечтите?

 

Късно ли е вече за любов?

Плаче ли нощта самотна?

Всеки порив ли е нов,

щом тъгата е бездомна?

 

Ще ти пратя стихове.

Много, много те обичам!

Подари ми твоето сърце!

Аз в любов ще ти се вричам.

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??