Думи, думи, думи - като есенни листа!
Думи, като ромона на дъжда!
Думи смислени, безлични...
Думи много - най-различни!
Накрая се оказва, че вървим по пътека от думи,
които издигат стени по между ни!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados