23.07.2013 г., 16:24 ч.

Многословие 

  Поезия
423 0 0

Думи, думи, думи - като есенни листа!

Думи, като ромона на дъжда!

Думи смислени, безлични...

Думи много - най-различни!

Накрая се оказва, че вървим по пътека от думи,

които издигат стени по между ни!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??