23 июл. 2013 г., 16:24

Многословие 

  Поэзия
422 0 0

Думи, думи, думи - като есенни листа!

Думи, като ромона на дъжда!

Думи смислени, безлични...

Думи много - най-различни!

Накрая се оказва, че вървим по пътека от думи,

които издигат стени по между ни!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??