Mo Randi
( a la lujeba)
a la lujeba
Не са толкова много пътищата. Обикновено е ескалатор. Изчаква те там, плъзва се под краката ти и те отвлича. Напред , нагоре.
До новото завръщане.
A la lujeba
В мъглата се върви бавно, като да тичаш на сън. Мъглата е гъста като вишнев сок и цветовете в нея се губят като детски мечти на 22. Търсиш мен.
A la lujeba
Не го знаеш. Че пътят. Ти. Мъглата. И аз. Ще се пресечем. На върха на ескалатора. Бавен път назад. Леко ни е страх.
A la lujeba
Отиваме. Къде? Това не зная. Но продължавам. Аз – след теб, ти - след сянката ми. Всичко е добре сложено и непознато като японска маса. Мисля да се отдам. На апетита си. Към теб.
A la lujeba
Не ме разбра. И аз. След теб.
Усмивката ми трябва да ти говори много.
© Градоначалник Todos los derechos reservados