Мобилен
Дядо ми се чудом, чуди и се мае,
как се казва апарата той не знае…
Ползваме го, значи винаги и всички
С него си говорят братя и сестрички
и в пек, и в дъжд, и в сняг обилен,
а апарата май се казваше… /Мобилен/
© Елена Георгиева Todos los derechos reservados