23 февр. 2017 г., 11:24

Мобилен 

  Поэзия » Для детей
870 0 0

Мобилен

 

Дядо ми се чудом, чуди и се мае,

как се казва апарата той не знае…

Ползваме го, значи  винаги и всички

С него си говорят братя и сестрички

и в пек, и в дъжд, и  в сняг обилен,

а апарата май се казваше…  /Мобилен/

© Елена Георгиева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Що е то? »

41 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??