19 abr 2012, 22:52

Модерен Великден 

  Poesía » De humor
616 0 0
Във тържествен SMS Христос възкресъл.
В целофана шарен козунакът се омесъл.
Литургия важна телевизорът изнесъл,
в кошничка кокошката яйцата снесъл.
Всичките роднини идват на купчини -
Празникът е весъл.

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??