Apr 19, 2012, 10:52 PM

Модерен Великден 

  Poetry » Humour
615 0 0
Във тържествен SMS Христос възкресъл.
В целофана шарен козунакът се омесъл.
Литургия важна телевизорът изнесъл,
в кошничка кокошката яйцата снесъл.
Всичките роднини идват на купчини -
Празникът е весъл.

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??