24 abr 2021, 0:16

Модно 

  Poesía » Canción de autor
377 0 0

                                                За Момчетата от групата

 

Свиря и съм на път да ти призная,

че минавам на директно оспорване.

Не съм на тон под пряк контрол,

но си меря и натеглям жиците. /2/

 

Свиря и съм на път да ти призная

че от този студ охладнях, хладнея.

Струните се раздвижват вече модно,

имаме още сили за още музика. /2/

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??