24.04.2021 г., 0:16 ч.

Модно 

  Поезия » Авторска песен
378 0 0

                                                За Момчетата от групата

 

Свиря и съм на път да ти призная,

че минавам на директно оспорване.

Не съм на тон под пряк контрол,

но си меря и натеглям жиците. /2/

 

Свиря и съм на път да ти призная

че от този студ охладнях, хладнея.

Струните се раздвижват вече модно,

имаме още сили за още музика. /2/

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??