5 jun 2016, 12:27

Мое детство 

  Poesía » Civil
317 1 4

МОЕ ДЕТСТВО

 

Мое детство, било ли си всъщност
или аз те измислям сега
с ново лице, с нова външност,
как минаваш под светла дъга?

 

И се взирам в чертите ти ясни,
сътворил те – нали съм творец,
и се връщам в години прекрасни,
от сегашната проза беглец.

 

Мое детство, дори да те няма,
мисълта ми към теб ще плете
мост от спомени – често измама,
за да стана отново дете.

 

01. 06. 2016 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??