11 nov 2008, 17:01

Мое небе 

  Poesía » De amor
1082 0 5

Като цвят се обръщам към тебе, мое небе,
мое слънце изгряващо, галещо с нежност,
изпрати  ми дъжда си живителен в теб,
докосни моя цвят обладаващо-свежо.

Не изпращай вихрушки. а топли лъчи,
да разтворя листчета - цвета си уханен,
красотата ми дивна за теб запази,
превърни нежността във дихание.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??