11.11.2008 г., 17:01 ч.

Мое небе 

  Поезия » Любовна
1057 0 5

Като цвят се обръщам към тебе, мое небе,
мое слънце изгряващо, галещо с нежност,
изпрати  ми дъжда си живителен в теб,
докосни моя цвят обладаващо-свежо.

Не изпращай вихрушки. а топли лъчи,
да разтворя листчета - цвета си уханен,
красотата ми дивна за теб запази,
превърни нежността във дихание.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??