9 mar 2011, 21:56

Мое щастие 

  Poesía » Otra
756 0 0

Ех, мое щастие любимо,
безсмъртно и неустоимо,
без теб съм като дърво без корен,
не искам да останеш само спомен.

Едва успях да те намеря,
за мен си сбъдната мечта
и денонощно все следя
да не остана пак сама.

Сълзите си солени роня
и пея своята балада тъжна,
каква е тази гадна роля
на безсилие и страх задушни.

Ще успеем ли преди това
да кажем нежно и красиво
заедно, завинаги, щастливо.

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??