Цветя ще цъфнат тази пролет,
ще ги огрява светлина лунна
и дано като пеперуда след полет
на теб да кацна, с теб да бъда.
Аз съм още млад, зелен,
в моето сърце трепет още има,
макар и от теб да не съм ценен,
но мисълта за теб топли ме таз зима.
© Георги Todos los derechos reservados