16.01.2019 г., 19:42 ч.

Моето цвете 

  Поезия » Любовна
1058 0 0

Цветя ще цъфнат тази пролет,

ще ги огрява светлина лунна

и дано като пеперуда след полет

на теб да кацна, с теб да бъда.

 

Аз съм още млад, зелен,

в моето сърце трепет още има,

макар и от теб да не съм ценен,

но мисълта за теб топли ме таз зима.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??