1 may 2015, 9:16

Моето коте 

  Poesía
493 1 0

прибирам се вкъщи

уморена у дома

посреща ме котю

с вдигната глава.

 

плаче от радост

в очите тъга

играе без мирно

в нощите сега.

 

  06.12.2012 година

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??