May 1, 2015, 9:16 AM

Моето коте 

  Poetry
554 1 0

прибирам се вкъщи

уморена у дома

посреща ме котю

с вдигната глава.

 

плаче от радост

в очите тъга

играе без мирно

в нощите сега.

 

  06.12.2012 година

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??