24 jul 2008, 6:40

Моето момче 

  Poesía » Para niños
730 0 3

Малко палаво момче,

с пискливо тъничко гласче,

по цял ден се чуди и мае -

каква игра да играе.

Подхваща коли, автомати,

но често от тях си пати.

Гаражи с конструктор гради,

за да паркира в тях коли.

Накрая си ляга уморен,

с мисълта за следващия ден.

© Мария Ламбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??