Малко палаво момче,
с пискливо тъничко гласче,
по цял ден се чуди и мае -
каква игра да играе.
Подхваща коли, автомати,
но често от тях си пати.
Гаражи с конструктор гради,
за да паркира в тях коли.
Накрая си ляга уморен,
с мисълта за следващия ден.
© Мария Ламбова Всички права запазени