8 oct 2016, 20:00  

Моето нещо ще ме намери 

  Poesía » De amor
886 0 2

Моето нещо ще ме намери

без значение къде и с кого,

без значение дали съм силна, слаба, сива

без значение дали плача или съм ревнива

без значение дали съм на Марс или Меркурий

моето нещо ще ме намери –  неминуемо.

В тъмен килер или скрита от себе си, зимна

ще ме намери – това е сигурно

Там, където две снежинки още покриват клепачите,

и снегът трие до бяло следи от предателство.

Моето нещо ще ме познае

ще ме събуди от кошмара, а аз ще зная

че в онзи живот и в другия, и в този

все него съм чакала и  мечтала.

Да ме заобича, поне на финала!

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??