1 sept 2010, 0:09

Моето нетско момиче 

  Poesía » De amor
690 0 12

                      

                  Моето мъжко момиче

                  никак не се шегува:

                  ако обича – обича,

                  ако ревнува - ревнува

                                        

                              Недялко Йорданов

 

 

Моето нетско момиче,

толкова обич събрало,

някак изглежда различно,

сякаш е ново начало.

 

 

Ту я сравнявам с звездица,

ту пък – с луната изгряла.

В сайта, сияйна, наднича

право в сърце закопняло.

 

 

Ще си я кликна за лого,

та от екрана , безлична,

моята снимчица строга

мъничко да заобича.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??