14 feb 2010, 16:27

Моето признание... :) 

  Poesía » De amor
1077 0 5

Съдбата ме срещна с тебе -
преди ти бе видение, копнеж,
но ето, че душата ми обсеби
и искам твоето сърчице на мене да дадеш!

Приказно вълшебниче, щастлива съм...  от зори -
изпълнена с любов, с радост и мечти,
душата ми  само твоето име шепти
и сърчицето ми единствено за теб тупти!

 

Когато съм с тебе - сякаш рая откривам -
щастливо влюбена съм аз,
нощем с мисълта за теб заспивам
и сърчицето ми изгаря в дива страст!

Миличко, не мога без теб да живея -
без твоята усмивка и без твоя омаен глас,
искам с теб в едно да се слея
и да живеем ЗАВИНАГИ в приказна ЛЮБОВ и вълшебна страст! :)

 

 

 

     Посветено с БЕЗКРАЙНО МНОГО ОБИЧ на ТЕБ, Божествено вълшебниче V... за "Свети Валентин" :)

  12.02.2010 г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??