Съдбата ме срещна с тебе -
преди ти бе видение, копнеж,
но ето, че душата ми обсеби
и искам твоето сърчице на мене да дадеш!
Приказно вълшебниче, щастлива съм... от зори -
изпълнена с любов, с радост и мечти,
душата ми само твоето име шепти
и сърчицето ми единствено за теб тупти!
Когато съм с тебе - сякаш рая откривам -
щастливо влюбена съм аз,
нощем с мисълта за теб заспивам
и сърчицето ми изгаря в дива страст!
Миличко, не мога без теб да живея -
без твоята усмивка и без твоя омаен глас,
искам с теб в едно да се слея
и да живеем ЗАВИНАГИ в приказна ЛЮБОВ и вълшебна страст! :)
Посветено с БЕЗКРАЙНО МНОГО ОБИЧ на ТЕБ, Божествено вълшебниче V... за "Свети Валентин" :)
12.02.2010 г.
© Любов All rights reserved.