1 abr 2007, 23:26

Моето пустинно цяло 

  Poesía
582 0 11
Пустинно огнена
от светлостта ти
се опивам
с реката буйна
себе си
пресичам...
разсичайки
на две половини
пресушени
откосно
се сразявам...
и ненаситно
диво
търся своята половина
на моето
пустинно цяло...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??