6 may 2005, 16:33

Мoeтo собствено лято 

  Poesía
1114 0 0
Моето собствено Лято

Хей ти, големият мъж,
кажи ми, когато всичко свърши.

Хей ти, големият клоун,
води ме към спасението,
защото аз те следвам.
Как да се спася?
Със секс?
А е лято (облачно)...

Мисля, че Бог ме очаква.
Няма облаци в небето, нито слънце.

(Това е моето лято)

Сянка, един инструмент,
един начин - спасител.
Виж надигам се и поглеждам нагоре
към небето, но очите ми изгарят (облачно)

Това е моето лято.

Вик в празна стая - изглед към безкрая.
Искам да съм изгрев, искам да съм залез,
искам и в косите ти да съм пясък.

Това е моето лято,
моето собствено лято.


P.S:Искам да разясня.. тези стихове не са нормални, затова и не очаквайте да има рима в тях, те са чувства, а понякога чувствата нито са красиви, нито в рима!

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??