23 nov 2007, 9:13

Моето утро 

  Poesía » De amor
880 0 6

Слънцето погали очите ми.

От прозореца се протяга към мен.

Пробуждайки се, изгони звездите

и засия поредния ден.

 

Във леглото протягам се бавно.

Чувам глас и усещам ръце,

устни, търсещи моите жадно

и усмихвам се като малко дете.

 

Утро, ухаещо на силно кафе.

Обич-изгрев е новият ден.

Животът напред си тече ли, тече.

Всички утрини са слънчеви  в мен.

© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??