27 nov 2016, 11:44

Моето всичко 

  Poesía » De amor
541 1 4

 

В теб небето ти внезапно се смали,
сега побира се и в моята душица.
От обич ти не спираш да валиш,
ала болката не стихва със сълзите.

 

Така се стичаш в нощите от мен
и все ме носиш в тъмната си вечност.
Но аз съм само щипчицата тлен,
която в миг те буди вечер.

 

Щом небето ти внезапно се смали,
сега побира се и в моята душица.
От обич ти не спираш да болиш,
защото и до днес си моето ми всичко!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??