26 oct 2008, 17:42

Мога 

  Poesía » De amor
834 0 3

Мога да ти дам сърцето си,

да ти подаря от моите мечти.

Да обсипя в миг лицето си

с малки капчици сълзи.

 

Мога да ти разкрия душата си,

всички мои страхове.

Мога и да уловя в ръката си

отлитащите бързо часове.

 

Мога с вятъра да тичам

и в небето волно да летя.

Мога винаги да те обичам.

А ти? А ти можеш ли така?

© Шехерезада Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??