Oct 26, 2008, 5:42 PM

Мога 

  Poetry » Love
833 0 3

Мога да ти дам сърцето си,

да ти подаря от моите мечти.

Да обсипя в миг лицето си

с малки капчици сълзи.

 

Мога да ти разкрия душата си,

всички мои страхове.

Мога и да уловя в ръката си

отлитащите бързо часове.

 

Мога с вятъра да тичам

и в небето волно да летя.

Мога винаги да те обичам.

А ти? А ти можеш ли така?

© Шехерезада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??