13 sept 2007, 23:28

Мога... 

  Poesía
578 0 2

Мога да ти дам очите си...
Да виждаш образа си постоянно...
Да бършеш влюбено сълзите си
и да мислиш за мене непрестанно...

Мога да ти дам устните си...
Да те докосват с трепет нежен...
Да те галят леко думите ми...
И пламъкът в тях да бъде вечен....

Мога да ти дам дланите си две...
Да усетиш колко топло те прегръщам...
Но нима за прегръдка нужни са ръце,
когато сама не мога пръсти по гърба ти да обгръщам?

Мога да ти дам душата си...
пълна с трепет и желание за грях...
В нея ще откриеш и мечтата ми...
Стигнах до тук, и Любовта ми е повече от ясен знак...

Всичко мое мога да ти дам поотделно...
Но има ли смисъл от това?
Давам ти сърцето си, защото то от твойто си е неразделно...
Давам ти сърцето си.. .защото без него ще умра...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??