10 abr 2014, 11:12

Мога да говоря само с обичане 

  Poesía » De amor
490 0 1

Мога да говоря само с обичане

Кафевите ти топли очи
са моите кладенчета жива вода.
Пия жадно, жадно, жадно
на глътки любов и грях-
всяка глътчица е живот.
Ръцете ти ласкаво ме сбъдват,
рисуват безпаметни чудеса.
А устните огнени взривяват
в мен късчета сладка зрялост.
Изгубих думите зашеметен,
мога да говоря само с обичане...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова топло и мило ! Благодаря !
Propuestas
: ??:??