10.04.2014 г., 11:12 ч.

Мога да говоря само с обичане 

  Поезия » Любовна
481 0 1

Мога да говоря само с обичане

Кафевите ти топли очи
са моите кладенчета жива вода.
Пия жадно, жадно, жадно
на глътки любов и грях-
всяка глътчица е живот.
Ръцете ти ласкаво ме сбъдват,
рисуват безпаметни чудеса.
А устните огнени взривяват
в мен късчета сладка зрялост.
Изгубих думите зашеметен,
мога да говоря само с обичане...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова топло и мило ! Благодаря !
Предложения
: ??:??