2 jun 2007, 20:55

Мога да летя (редактирано) 

  Poesía
499 0 8
 

Защити ме, стопи болката,
аз имах нужда да споделя.
Ти махна черното в живота

освободи ме, за да полетя.


Вън ден е, има светлина,
а беше тъмно и самотно,
болееше сърце в тъмнина,
линееше тъжно и сиротно.

А ти, в тъмното ме откри,
години чаках този копнеж:
очи да отворя, да ме озари
дихание и порив за летеж.

Аз дълго без крила живях,
реех поглед към небесата,
ятата птици гледах, вярвах,
търсех пътят към чудесата.

Изгубвах се, пак се намирах.
Чертаех път, бележех следи,
а знаех, чувствах, но замирах,
родих се днес, ти ме прероди.

2006г - 2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??