След болката нова, след новата рана
ти гледаш в очите ми и виждаш промяна.
Там облаче бяло от днес се светлее,
и сълзите ги няма, и мрак не тъмнее.
Със слънцето снощи казах си здрасти
и новото утро с усмивка приех.
Обичах и страдах,и плаках, и падах...
Отново родих се и дишам без теб!
© Лора Стоянова Todos los derechos reservados