3 abr 2007, 21:51

Мои, мили мечти 

  Poesía
485 0 0
Политат мечтите ми към Рая!
Заслужена почивка имат!
Своята свобода получиха.
Пускам ги в небето да се реят...
Аз нямам нужда от тях!
Душата ми много отдавна
превърната е в прах...

Дълго време ми бяха вярни...
не ме предадоха и един път...
Така красиви и чисти бяха...
Самотата с мен всеотдайно деляха...

Нека сега намерят покоя...
там в небето... там в Рая...

Не искам да умират в премръзналите ми ръце...
Не искам да се стапят в заледеното ми сърце...

Пускам ви... мои, мили мечти...
Идете горе... там разкажете на звездите...
как ви обичах...
как ви пазих от хоската суета...
и как вместо вас, себе си предадох на студа...

© Ди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??