21 may 2007, 16:11

моите очи ;) 

  Poesía » Otra
1158 0 2
Господ ме е дарил с прекрасни очи,
завладяващи мъжките мечти.
Момче, внимавай да не паднеш ти,
прехласнат по моите зелени очи!

© КриСинКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??