21 мая 2007 г., 16:11

моите очи ;) 

  Поэзия » Другая
1150 0 2
Господ ме е дарил с прекрасни очи,
завладяващи мъжките мечти.
Момче, внимавай да не паднеш ти,
прехласнат по моите зелени очи!

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??