5 jun 2012, 22:37

Моите звезди 

  Poesía
483 0 1


Убиваше ги бавно, уж небрежно.
Премахваше им блясъка до бяло.
Забравяше какво било е нежно.
Спря да искаш да е цяло.


Не виждаше, че ги обичах.
Желаеше да махнеш всичко.
Раняваше, а аз отричах.
Загасих дори свещичка.


Убиваше ги още и безспирно.
Паднаха звездите ми сломени.
Някога блещукаха си мирно.
Сега стояха вкаменени.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??