29 nov 2011, 11:52

Мой блян 

  Poesía » De amor
557 0 2

Мой блян 

       Аз съм влюбен драматично.

Нямам друга на света!

Може да е патетично:

          за мене ти си Любовта…

 

                  Аз съм влюбен в теб… и страдам!

Няма щастие за мен!

Моята надежда пада 

в порива несподелен!

 

Ти си ледено студена...

Невидяна  светлина!

Любовта е покосена...

Имаш ли сърце, жена?!

 

Ти си толкова красива.

      Бог единствен в моя храм...

    Как сърцето ми се свива,

чувствата ти като знам!

 

                                                          Що към мене си студена?!

  И не споделяш моя плам...

Любовта несподелена

е проблемът ми голям..

 

Моят блян си! Блян остана!

Неродена светлина…

Болка и дълбока рана,

дъното на любовта…

 

 

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Лошо нещо е несподелената любов,но трябва да сме силни.
    Стихотворението ти е много хубаво.Личи си , че е писано с чувство,а чувството което е на сърцето ти е любов.
    Поздравления,супер е!
  • харесах!
Propuestas
: ??:??