8 oct 2010, 10:17

Мой бряг 

  Poesía
603 0 8

Дочух те, момче, със сърцето те чувам,
ръчица в ръката ти тихичко свих,
тръгвам с теб, дори да сънувам,
в света ти от обич, в проза и стих.
Не искам да плачеш, аз съм причастие -
твоето малко-голямо дете,
като бяла магия, малкото щастие
за нас ще остане... мое старо момче!
Ти си южният бряг, който винаги търсех -
моят пристан спокоен и тих,
в тебе притихвам, сълзите избърсала,
моя тъжна любов... чак сега те открих!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??